Един от най-често задаваните въпроси на клиенти през есенно-зимния период е “Как да се обличате топло и в същото време да изглеждате женствено, красиво и стилно през студения сезон?”. Ако всичко това е подплатено с щипка икономия, то какво по-добро?!

Истината е, че красивият и топъл гардероб може да започва с правилния избор на топли дрехи. Ето как да стане това:

Изберете красиво горно облекло.  Ето и някои насоки: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/насоки-при-избора-на-дамски-спортни-др.

Дайте предимство на женските дрехи, които ще подчертаят вашата фигура. Могат да бъдат монтирани, неща с широк колан, украсени с козина, разрешена в умерено присъствие на декоративни елементи. За женската фигура, кожуси или кожени палта са по-подходящи. Кожените палта изглеждат много женствени и стилни, но изискват специални грижи и са доста скъпи. Можете да изберете по-практична опция: яке или палто.

Обърнете специално внимание на детайлите в дрехите: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/413-следсватбено. Например, горните джобове, яка, ревери и пр.

Що се отнася до цвета на горното облекло, то трябва да съвпада с цвета на външния вид.

Изберете хубави топли обувки. В студения сезон обувките трябва да изпълняват не само функция за затопляне, да бъдат красиви, съчетани с комплект, но като се вземат предвид метеорологичните явления (лед, сняг), да бъдат стабилни. Ето защо предпочитайте женските модели на стабилна пета или клин. Просто стилни, красиви и женствени могат да бъдат топли обувки без токчета.

Чорапогащник – изборът на чорапогащник през студения сезон винаги води до много въпроси и съмнения. Някои момичета и жени като цяло предпочитат панталони, други предпочитат да замръзват. Али те ще са изработени от вълна или ангора, могат да изглеждат страхотно и да доставят топлината и комфорта! Всичко, от което се нуждаете, е да изберете правилно цвета на чорапогащи за вашия комплект.

Изборът на топло, стилно и женско облекло е толкова голям, че не е трудно да се намерят модели, подходящи за Вас и вашия стил. Вариантите на комбинациите могат да бъдат много разнообразни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>